blogname

112
almelonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Plus supermarkt overvallen; politie zoekt daders


Almelo - Maandagavond even over 20.00 uur is de Plus Wemekamp supermarkt aan de Vriezenveenseweg overvallen. Twee mannen sloegen een ruit in en namen een onbekende buit mee. Zij gingen er op een witte scooter vandoor. Er raakte niemand gewond. De politie is op zoek naar de daders.

Kort na de overval werd in de Ruyterstraat en scooter aangetroffen die mogelijk gebruikt is door de overvallers. De politie heeft dit meegenomen in het onderzoek en sprak al met diverse getuigen. Ook werd direct een buurtonderzoek gestart. Dit heeft nog niet geleid tot het oplossen van deze overval.
De signalementen van de twee verdachten:

Verdachte 1

Een negroïde man
Ongeveer 1.80 lang
Droeg een zwarte pet met het opschrift NY
Sporttschoenen
Zwart vest
Blauwe spijkerbroek

Verdachte 2

Een negroïde man
Eveneens 1.80 /1.85 lang
Zwarte pet
Zwart vest
Zwarte schoenen

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de overval. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws