blogname

112
almelonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Fietsendief op heterdaad aangehouden


Vrijdag 4 augustus omstreeks 02.05 uur zagen surveillerende agenten een man tussen de fietsen "rommelen" op het Stationsplein in Almelo. Agenten kenden de man en wisten dat hij wel eens fietsendiefstallen pleegde. Daarop werd besloten om de man onopvallend te volgen voor een korte periode. Agenten zagen dat de man richting de Brugstraat liep en uiteindelijk een fiets wegnam bij een pand aldaar. De man werd staande gehouden en verklaarde dat het om zijn eigen fiets ging. Agenten geloofden dit verhaal niet en de man werd dan ook aangehouden voor diefstal van de fiets.

Vanmorgen bleek dat de fiets inderdaad gestolen was vanaf het pand aan de Brugstraat. Er is inmiddels aangifte gedaan en de 47-jarige man zal worden voorgeleid voor de Rechter Commisaris. De fiets gaat terug naar de aangever.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws