blogname

112
almelonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Scootmobiel gestolen, 73-jarige man gedupeerd


Dinsdag 1 augustus 2017 werd er tussen 13.00 en 13.30 uur een scootmobiel gestolen vanaf het Marktplein in Almelo. Een 73-jarige man stalde zijn scootmobiel van het merk Orthocar daar nabij de ingang van C&A.

Toen de man terugkwam, bleek dat zijn scootmobiel weg was. De man is afhankelijk van de scootmobiel en was dan ook ten einde raad. Het verzekeringsplaatje van de scootmobiel is: PQF307. Er zat een mandje voorop, en achterop de scootmobiel stond een houten loopstok met een paraplu. Op de zitting lag een felblauw kussen.

De politie roept getuigen op om zich te melden via 0900-8844. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld. Hieronder staat een foto van de scootmobiel. (2017358491)

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws