blogname

112
almelonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Drukke horecadienst afgelopen weekend voor de politie


Zaterdag 12 augustus omstreeks 23.20 uur werd een conflict gemeld bij een uitgaansgelegenheid aan de Laan van Iserlohn. Aldaar wilde een groep mannen het pand niet verlaten. Een aantal van deze mannen had de huisregels overtreden en moesten het pand en het terrein verlaten. Toen de mannen het terrein afliepen vond één van hen het nodig om de aanwezig agenten te beledigen. Deze man, een 27-jarige inwoner uit Coevorden werd daarvoor aangehouden en ingesloten op het arrestantencomplex.

Zondag 13 augustus omstreeks 04.15 uur waren er meerdere opstootjes in de omgeving van de Grotestraat en het Amaliaplein in Almelo. Diverse opstootjes konden worden gesust. Toen agenten daarmee bezig waren werd door cameratoezicht gezien dat er mensen boven op een politieauto stonden te springen.

Agenten konden kort daarna één jongen van 16 jaar afkomstig uit Uithuizen aangehouden. Deze jongen zat bovenop een politieauto. Meerdere vrienden van hem waren het er niet mee eens en bleven zich met de aanhouding bemoeien. Dit resulteerde in nog twee aanhoudingen voor het verstoren van de openbare orde. Dit waren twee jongens van 16 jaar afkomstig uit Almelo en Veenhuizen. Na deze aanhoudingen keerde de rust terug in het centrum. De drie aangehouden jongens zorgden kort daarvoor ook al voor een ruzie op het Amaliaplein en waren daar weggestuurd.

In alle gevallen is er een proces verbaal opgemaakt. De politieauto liep geen schade op.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws