blogname

112
almelonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Gestolen boot en caravan aangetroffen


Dankzij de kracht van social media is de boot en caravan die in de nacht van vrijdag op zaterdag waren gestolen weer teruggevonden.

Dankzij een tip werden gisterenavond zowel de caravan als de boot aangetroffen op een vakantiepark in Enter. Ook troffen agenten nog een tandemasser aan die naar alle waarschijnlijkheid ook van diefstal afkomstig is. Daarnaast meldden zich verschillende oplettende burgers met enorm waardevolle informatie met betrekking tot de diefstallen.De politie heeft dan ook goede hoop dat deze tips naar de dader(s) gaan leiden.

Alle gestolen goederen zijn inbeslaggenomen voor onderzoek. Ook hebben de agenten vanochtend een buurtonderzoek gehouden ik de buurt van het vakantiepark. Mocht u nog over informatie beschikken die betrekking heeft op deze diefstallen en heeft u dit nog niet gemeld? Neem dan contact op via 0900-8844,.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws