blogname

112
almelonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Man aangehouden met behulp van pepperspray


In de nacht van vrijdag op zaterdag 2 september zagen agenten omstreeks 02:00 uur een personenauto rijden op de Grenzen. Hierbij viel het de agenten op dat de auto behoorlijk slingerde. Ze besloten daarop de bestuurder van de auto een stopteken te geven, omdat het vermoeden bestond dat hij onder invloed verkeerde . Hier voldeed hij echter niet aan, de bestuurder weigerde de stoppen.

Er ontstond een korte achtervolging (waarbij overigens geen hoge snelheden werden behaald) die eindigde aan de Melkweg. Daar stapte de bestuurder van het voertuig uit en probeerde hij er te voet vandoor te gaan. Na een korte achtervolging stopte de man ineens abrupt, nam een dreigende houding aan en probeerde de agenten te slaan. Die hebben hierop hun pepperspray gebruikt waardoor de verdachte kon worden aangehouden.

De 31-jarige man gaf zelf later aan inderdaad drank en drugs te hebben gebruikt. Er is een bloedproef afgenomen om te kijken hoeveel dit precies is. Daarnaast bleek de man nog aangehouden te moeten worden in verband met een eerdere mishandeling. Er zal proces-verbaal tegen hem worden opgemaakt.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws