blogname

112
almelonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Politie zoekt eigenaar van fietsen


Fiets gestolen? Doe altijd aangifte! Vaak wordt gezegd dat het geen nut heeft om aangifte te doen. Dat is niet waar.

De politie vindt geregeld fietsen terug waarvan ze weten dat ze van diefstal afkomstig zijn. Deze fietsen worden dan gecheckt in onze database. Als er geen "hit"uit komt is dat natuurlijk erg jammer. De fiets gaat dan vaak terug naar de persoon waar we de fiets bij aantroffen, of de afdeling gevonden voorwerpen bij Stadstoezicht.

Ook nu zijn er weer twee fietsen waarvan het vermoeden is dat deze van diefstal afkomstig zijn. Is de fiets van jou of een bekende? Neem dan contact met ons op met de politie via 0900-8844 of op het bureau in Almelo langskomen. Met referentienummer: 2017548055 en 2017548676.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws