blogname

112
almelonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Vijftal aangehouden in bezit inbrekerswerktuig


Bornerbroek - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 1 december omstreeks 03.25 uur vijf personen aangehouden. Het gaat om een 18-jarige man uit Eindhoven, twee 19-jarige mannen uit Rotterdam en twee vrouwen van 18 en 20 jaar uit Almelo.

Het vijftal zat in een auto op de carpoolplek bij de A35 aan de Newton in Bornerbroek. In de auto bleken inbrekerswerktuigen aanwezig. Allen gaven aan dat de inbrekerswerktuigen niet van hen waren. Reden voor de agenten om de inzittenden aan te houden en mee te nemen naar het politiebureau.

Agenten troffen naast inbrekerswerktuigen ook een vuurwapen gelijkend voorwerp aan in de auto. Tegen de inzittenden wordt proces-verbaal opgemaakt. Ook zal gekeken worden of de werktuigen gematcht kunnen worden aan eventuele andere zaken.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws