blogname

112
almelonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Sneeuw verraadt hennepkwekerij


Vanmiddag werd er aan de Ruyterstraat een hennepkwekerij met ruim 250 planten ontdekt. Ondanks dat er afgelopen weekend maar kort een heel dun laagje sneeuw viel op de daken, was het voldoende om te zien dat er vermoedelijk iets aan de hand was bij een van de woningen. Een van de daken was namelijk als enige helemaal sneeuwvrij.

Hierop heeft de politie vanmiddag gelijk actie ondernomen. Ook bleek er sprake van diefstal van stroom. Gevaarlijk, wanneer je je bedenkt dat er nog vier appartementen in het blok gevestigd zijn. Er is nog niemand aangehouden. De eigenaar van de woning wordt verzocht zich te melden.

De aankomende paar maanden zal het weer alleen maar slechter worden. Mocht je dus bij jou in de buurt ook zo'n opvallend sneeuwvrij dak zien en het vermoeden hebben dat er iets niet klopt? Meld je dan bij de politie. Dit kan door te bellen met 0900-8844 of door te bellen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws