blogname

112
almelonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Vier gewonden door steekvlam Carbid


Zondag 31 december 2017 omstreeks 16.05 uur kwam er een melding binnen van een ongeval aan de Achterhoeksweg in Almelo.

Daar zouden vier jongens gewond zijn geraakt tijdens het Carbidschieten. Door onbekende oorzaak vond er een vroegtijdige ontbranding plaats met als gevolg een grote steekvlam. Deze vlam kwam bij de vier jongens in het gezicht. Allen raakten hierbij gewond.

Door omstanders werd direct eerste hulp verleend. In totaal zijn er drie ambulances op de plek van het incident geweest samen met een zogenoemde Rapid Responder. De jongens zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Almelo. De ernst van het letsel is op dit moment nog niet duidelijk.

Slachtofferhulp is ingeschakeld voor de directe betrokkenen.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws