blogname

112
almelonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Twee agenten gewond bij aanhouding


Almelo - Zaterdagavond 27 januari zijn rond 22:45 twee agenten gewond geraakt toen zij een 28-jarige man aan wouden houden.

De agenten spraken de man aan na een bekeuringssituatie. De man was het er niet mee eens, schold de agenten meerdere malen uit en nam een dreigende houding aan ten opzichte van een agent. Hierop besloten de agenten de man aan te gaan houden, maar hij verzette zich hevig. Pas toen er assistentie bij kwam lukte het uiteindelijk om de man in de boeien te slaan.

Tijdens de aanhouding sloeg de man meerdere keren met zijn vuist op het hoofd van een agent. De agent heeft zich hiervoor onder doktersbehandeling moeten laten stellen. Een andere agent liep een wond op aan zijn hand en moest tevens naar het ziekenhuis om zich hiervoor te laten behandelen.

De 28-jarige man zal mishandeling, bedreiging, belediging en niet voldoen aan bevel of vordering ten late worden gelegd en is overgebracht naar het Arrestantencomplex. Ook tijdens het vervoer en bij het inboeken bleef de man vervelend. Met de agenten gaat het gelukkig naar omstandigheden goed.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws