blogname

112
almelonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Politie zoekt getuigen voor woningoverval Almelo


Op dinsdagavond 30 januari rond 23.30 uur kreeg de politie een melding dat er mensen in een woning waren aan Nijreesweg in Almelo , die daar niet thuishoorden.
De mannen bedreigden één van de bewoners met een mes en eisten geld. Hierna ontstond een worsteling waarbij de bewoner maar ook één of beide overvallers gewond zijn geraakt.
De overvallers zijn er vandoor gegaan op de fiets in de richting van de fietstunnel, Almelo Centrum.

Signalementen van de daders:

Man 1: is ongeveer 20 à 22 jaar oud en 1.80 m lang. Hij is licht getint , droeg een licht grijze sjaal en een muts en sprak gebrekkig Nederlands.

Man 2: is ongeveer 20 à 22 jaar oud en ook rond de 1.80 m lang. Hij is donker getint met zwart haar , droeg een blauwe iets geribbelde jas. Verder droeg hij een muts en sprak gebrekkig Nederlands.

De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk iets gezien hebben of meer informatie hebben over de woningoverval in Almelo. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten, neemt u dan contact met hen op.
De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws