blogname

112
almelonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Inbrekers zijn actief bij bejaardenwoningen


De afgelopen 24 uur werd er op maar liefst drie locaties in Almelo ingebroken. Opvallend is dat met name bejaardenwoningen doelwit waren.

Op dinsdag 6 maart werd er tussen 19:30 en 20:45 uur ingebroken in een woning aan de Rustweg. Daar is de hele woning doorzocht in een korte tijd.
Tussen 20:30 uur en 21:10 uur werd er ingebroken bij een 86-jarige vrouw aan de Franciscanessenhof. De vrouw ontdekte de inbraak toen zij naar bed wilde gaan. Vermoedelijk is men hierdoor gestoord.
Diezelfde middag bleken bewoners aan de groene Bruglaan ongewenst bezoek te hebben gehad. Deze inbraak vond plaats tussen 14:30 uur en 20:00 uur. De dieven bleken het met name op geld en sieraden te hebben voorzien.

Ondanks dat de politie vorige week een behoorlijk aantal inbrekers op heterdaad hebben aangehouden, zijn de inbraken helaas niet gestopt.
Het blijft dus enorm belangrijk alert te zijn en bij verdachte situaties 112 te bellen.
De politie vraagt u om ouderen in uw omgeving te waarschuwen. Zorg dat ramen en deuren goed afgesloten zijn en zorg dat er in de buurt een telefoon ligt waarmee het alarmnummer kan worden gebeld in geval van nood.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws