blogname

112
almelonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
29-jarige patiënt slaat ambulancemedewerkers


Almelo - Woensdag 21 maart heeft een 29-jarige patiënt twee ambulancemedewerkers mishandeld. De man werd geholpen na een onwelwording, maar was het niet eens met de behandeling. De ambulancemedewerker werd in zijn gezicht geslagen en de andere ambulancebroeder hield een pijnlijk been over aan de schermutseling die vervolgens ontstond.

Door de hele situatie raakte ook een hartmonitor vernield. Deze behoort tot de standaard uitrusting van de ambulance en is niet zomaar vervangbaar. Hierdoor was de ambulance tijdelijk niet meer inzetbaar. De man is wel over gebracht naar het ziekenhuis, maar hoefde daar niet te blijven. Hierdoor kon hij worden aangehouden en worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws