blogname

112
almelonieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Meisjes benaderd via Facebook voor foto's


Almelo - van diverse scholen in Almelo heeft de politie info verkregen dat leerlingen via Facebook benaderd werden door iemand die zich uitgaf als medewerker van een modellenbureau.

Er wordt gevraagd of het meisje misschien betaald model wil worden en of er foto's gestuurd kunnen worden. Daarbij wordt aangegeven dat het niet erg is om foto's te sturen waarbij de onderbroek of bh zichtbaar zijn. Dit om de maat goed op te kunnen meten.

De politie adviseert dringend om hier niet op in te gaan! Mogelijk probeert iemand om deze foto's voor andere doeleinden te gebruiken. Alhoewel er nog geen strafbare feiten hebben plaatsgevonden wilt de politie jullie toch alert maken op deze wijze van benaderen.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws