Dansschool roept op om filmpje van overleden Chiel massaal te delen

28/01

Screenshot Youtube

Maandag 23 januari kwam de 16 jarige Chiel Meesters bij een tragisch ongeval om het leven. Helaas maakte omstanders direct foto en video beelden van het ongeval en plaatste die online. Hierop werd het massaal gedeeld op Social Media en zelfs de politie riep op tot het stoppen van het delen en bekijken van de beelden.

Om de 16 jarige Chiel te herdenken op een positieve manier heeft de dansschool InnerAll een video gemaakt waarop Chiel op een vrolijke manier te zien is. Dit alles werd in werking gesteld om het vervelende beeld wat er rond te doen vergeten. Er is een oproep gedaan om de video massaal te delen zodat de mooie momenten de boventoon gaan vieren.

Op de oproep van de dansschool werken wij en al onze landelijke kanalen graag mee, waardoor het filmpje Massaal gedeeld wordt in heel Nederland.