Auto brand volledig uit

2018-05-13 22:22:33

Almelo – In de nacht van zaterdag op zondag 13 mei is er een auto uitgebrand aan de G.T. Rietveldstraat. De melding kwam rond 1:30 bij de meldkamer binnen.

De politie heeft geprobeerd met een poederblusser het vuur te blussen maar slaagde daar niet in. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de auto al in lichterlaaie. Het voertuig brandde volledig uit. De auto is afgesleept door een berger. Waardoor de brand is ontstaan is niet beken.

Lokaal nieuws

Getuigenoproep: man tijdens stappen in gezicht geslagen met glas

Almelo - Een 20-jarige man uit Almelo is afgelopen nacht tijdens een avondje stappen gewond geraakt toen hij met een glas in zijn gezicht werd geslagen. Hij moest zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen laten behandelen. De politie zoekt de verdachte en roept getuigen op zich te melden. Rond 2.15 uur ontstond er een opstootje in de uitgaansgelegenheid aan de Grotestraat in Almelo. De verdachte is er na het incident vandoor gegaan. De politie zoekt naar een blanke man van ongeveer 25 jaar, met een atletisch postuur en blond haar. Hij droeg gisteravond een blauwe trui of vest. Getuigen gezocht! Weet je wie deze man is? Of heb je het incident gezien of misschien zelfs gefilmd en heb je nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844.

Lees verder...
Politie zoekt eigenaars telefoon

Almelo - Zaterdagavond zijn er 2 Samsung telefoons afgegeven op het politiebureau. De telefoons zijn gevonden op verschillende locaties. Bent u een Samsung verloren en kunt u aantonen dat een van deze twee mogelijk van u is, ga dan langs op het bureau.

Lees verder...
Algemene verkeerscontrole

Almelo - Gistermiddag en gisteravond werd er in de omgeving van de Woonboulard in Almelo een verkeerscontrole gehouden. De controle werd gehouden samen met o.a. de Belastingdienst. Tijdens deze controle werd het inkomend en uitgaand verkeer op de H.R. Holstlaan gecontroleerd. Er werden drie bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Van deze bestuurders is bloed afgenomen en afhankelijk van de uitslag zal er proces verbaal worden opgemaakt. Verder werden er diverse bekeuringen geschreven voor o.a. het mobiel bellen onder het rijden, rijden zonder rijbewijs, en rijden met gladde banden. Ook zijn er diverse openstaande boetes door de politie geïnd. De belastingdienst heeft beslag gelegd op 14 auto's in verband met openstaande belastingschulden.

Lees verder...
Wijkagent brengt bezoek aan Kinderdagverblijf de Boomhut

Almelo - In het kader van de Kinderboekenweek mocht wijkagent Martijn van Lubek een mooi verhaal voorlezen! Het bonnenboekje 📖 bleef op het bureau en de kinderen genoten zichtbaar van het verhaal. Na afloop konden de kinderen de politiebus bekijken, en dat was natuurlijk een groot succes!

Lees verder...
Rijden onder invloed van drugs en alcohol

Almelo - Zondag 7 oktober omstreeks 17.30 controleerden agenten een 28-jarige man uit Almelo. Hij reed met zijn auto over de H.R. Holstlaan en bij controle van het kenteken zagen agenten dat het rijbewijs van de tenaamgestelde verlopen was. Bij de controle kregen agenten het vermoeden dat de man onder invloed van drugs was. De speekseltest was positief op THC en cocaïne. De man mocht mee naar het arrestantencomplex alwaar een bloedproef is afgenomen. Afhankelijk van de uitslag zal er een proces verbaal opgemaakt worden voor het rijden onder invloed. Dezelfde dag omstreeks 20.45 uur werd een aanrijding gemeld op het Hagenborgh in Almelo. Het ging om een aanrijding met materiele schade. Bij controle bleek een 50-jarige vrouw uit de Gemeente Almelo teveel alcohol had gedronken. De blaastest op het bureau gaf 835 UG/L aan. De vrouw kon haar rijbewijs op het bureau achterlaten. Maandag 8 oktober omstreeks 02.10 uur werd een 23-jarige man uit Almelo gecontroleerd op de H.R. Holstlaan. Bij deze controle werd een speekseltest uitgevoerd. Ook deze was positief op THC en cocaïne gebruik. De man werkte mee aan een bloedproef. Afhankelijk van de uitslag zal ook hiervoor proces verbaal opgemaakt worden. Dezelfde nacht omstreeks 04.00 controleerden agenten een auto op de Brugstraat in Almelo. De bestuurder, een 30-jarige man uit Almelo testte positief op het gebruik van THC. Ook hier werd een bloedproef afgenomen.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

24 bekeuringen en 2000 auto's gescand bij verkeerscontroles in Maassluis

Op vrijdag 19 oktober hield de politie in samenwerking met de belastingdienst een controle op de Industrieweg en Laan 1940-1945 in Maassluis. Tijdens de controles werden circa 24 bekeuringen uitgeschreven voor uiteenlopende feiten. Onder andere het niet handsfree bellen, snelheidsovertredingen en het niet hebben van een autoverzekering werden bekeurd. De belastingdienst heeft mee dan 2000 auto's gescand tijdens beide controles. In totaal werden er 5 auto's in beslag genomen en diverse openstaande bedragen geïnd . Een motorrijder van het flexteam ging achter voertuigen aan, die de controle probeerde te ontlopen. Volg het Flexteam van de politie op Instagram!

Lees verder...
Dode na woningbrand in Didam

Didam - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er een woningbrand plaatsgevonden aan de Schoolstraat in Didam. Hierbij is een 88-jarige man om het leven gekomen. De echtgenote kon van de man kon door een buurman uit de woning worden gehaald, zij had veel rook ingeademd en is door ambulancepersoneel onderzocht. De brand in de woning van het appartementencomplex brak rond 2:00 uit. De brandweer heeft 21 appartementen ontruimd in het seniorencomplex meldt de Veiligheidsregio. De bewoners, welke op leeftijd zijn, zijn opgevangen in een café en zalencentrum. De verwachting is dat de bewoners in de nacht niet meer terug kunnen naar hun woning. De brandweer verwacht dat zaterdag een deel van de bewoners weer hun woning in zouden kunnen. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht.

Lees verder...
Nieuwe sms ‘Rabobank’

Landelijk - Er worden weer sms’jes verstuurd uit naam van de Rabobank. Volgens de sms zou de bankpas van de ontvanger ‘geskimmed’ zijn. De bankgegevens zouden daarmee in handen van criminelen zijn gevallen. Daarom moet de bankpas snel vervangen worden via de meegestuurde link. De link leidt echter naar een nep-website. Wie daar inlogt, geeft de inloggegevens weg aan oplichters. Zij hebben dan vrij spel in uw online bankomgeving. Advies Ontvangt u een sms van uw bank? Negeer deze dan. De bank stuurt geen sms’jes over belangrijke bankzaken. Mocht u toch twijfelen, bel dan met uw bank. Zoek het telefoonnummer op via de echte website van de bank. Bron: Fraudehelpdesk

Lees verder...
Update: verdachten aangehouden voor beroving 82-jarige vrouw

Amersfoort - Aan het Donizettipad in Amersfoort is op 15 september op klaarlichte dag een 82-jarige vrouw beroofd van haar tas. De vrouw liep met haar rollator over straat toen ze plotseling een harde duw kreeg in haar rug. De vrouw kwam daarbij ten val. De politie is op zoek naar getuigen van de beroving. Het 82-jarige slachtoffer maakte zaterdagmiddag 15 september rond 13.30 uur een wandeling over het Donizettipad. De vrouw liep met een rollator en had in haar mandje haar tasje liggen. Plotseling voelde de vrouw een harde duw in haar rug. Ze viel naar voren en kwam met haar rollator op de grond terecht. Daarbij kwam de vrouw met haar hoofd op de grond terecht. Toen de vrouw overeind kwam waren de verdachten al met haar spullen verdwenen. De politie komt graag in contact met getuigen. Tips doorgeven kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. Ook kan gebruik worden gemaakt van onderstaand meldformulier. Update: Verdachten aangehouden Op woensdag 17 oktober hebben we twee verdachten van een straatroof op een 83-jarige vrouw in Amersfoort geblurd getoond. Naar aanleiding van de uitzending van het regionale opsporingsprogramma Bureau Hengeveld hebben de twee verdachten zich op donderdagavond 18 oktober aan het politiebureau in Amersfoort gemeld. Het gaat om twee minderjarige jongens uit Amersfoort. De recherche zet het onderzoek in deze zaak voort.

Lees verder...
Drie gewonden bij steekincident

Heerlen - In een woning aan de Rubensstraat zijn zaterdagmorgen rond 3.00 uur twee gewonden gevallen bij een steekincident. Een man en een vrouw zijn met ernstige verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Getuigen zagen een auto wegrijden. De politie trof de auto met drie inzittenden op de Ferdinand Bolstraat aan. De drie inzittenden zijn aangehouden. Een van de inzittenden was ook gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De overige twee zijn naar het politiebureau waar zij zijn ingesloten. De politie is een onderzoek gestart in en rond de woning en de auto. Bij de politie waren meldingen binnengekomen dat er ook zou zijn geschoten op straat maar dit is nog niet vastgesteld. De precieze toedracht zal uit onderzoek moeten blijken. De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben over deze zaak. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem melden bij M. via 0800-7000.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws