Aanhouding heterdaad woninginbraak

Almelo – Afgelopen nacht, rond 04.50 uur, ontvingen de collega’s melding van een mogelijke inbraak aan de Ootmarsumsestraat in Almelo. Volgens de melder waren er vreemde geluiden in een woning te horen.
De collega’s waren snel bij de woning en zagen 1 van de verdachte over een muurtje gaan. Na kort onderzoek werd er een verdachte aangehouden. Nadat de hondengeleider kort had gezocht met zijn hond, kon ook een tweede verdachte worden aangehouden.
Beide verdachten zijn ingesloten en de recherche doet op dit moment onderzoek naar de woninginbraak.

Heb jij afgelopen nacht iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de Ootmarsumsestraat of heb je mogelijk andere informatie dan willen we dit natuurlijk graag weten. Je kunt contact opnemen door een privébericht te sturen of te bellen met 0900-8844.