Varkentje Pieter onder politiebegeleiding naar huis geëscorteerd

21/01

Foto: screenshot politie

Vroomshoop – De politie had afgelopen taak een bijzonder melding binnen gekregen, er zou namelijk een varken op de Tonnendijk in Vroomshoop lopen.

De politie Almelo deelde onderstaand “leuke” verhaal op social media

Pietertje op avontuur! 🐷

Aangezien het vandaag Blue Monday schijnt te zijn (de meest deprimerende dag van het jaar) even een filmpje waar je geheid vrolijk van wordt! Afgelopen zaterdagnacht hebben wij de collega’s van de Politie Twenterand namelijk geassisteerd bij een melding van een bijzonder figuur die mooi dik en niet bang was. Het eigenwijze varken zou op de Tonnendijk in Vroomshoop lopen. Nou krijgen wij wel vaker dit soort meldingen, maar in dit geval bleek het echt om een varken te gaan! Blijkbaar had hij geen zin om in het weekend thuis te zitten en was er daarom op uit gegaan. Fietsers wisten uiteindelijk te vertellen waar het beestje thuishoorde. De collega’s dachten dit varkentje wel even spreekwoordelijk te wassen maar dat viel toch nog even vies tegen. Pietertje bleek geen zin te hebben om naar huis te gaan. Zelfs toen de baas hem op niet mis te verstane wijze duidelijk maakte dat het het uit was met de pret (Pietertje hier kom’n!) bleef hij knorrig… Uiteindelijk is hij onder politiebegeleiding weer naar huis geëscorteerd.

Eind goed al goed dus!